Väyrynen johtamaan pakolaisrevohkaa

Paavo on harvinaisuus suomalaisissa politiikoissa. Hän näkee, että euro on tuhoutuva valuutta ja siitä eroaminen ennen pakkotoimia tulee halvemmaksi kuin euron konkurssiin osallistuminen.

Kaikkein järjettomintä EUn tottelelemista ja ihailua on maahantunkeutumisen hyväksyminen. Ajatus pakolaisten tuomisesta eripuolille Eurooppa perustuu siihen ajatteluun, että sotatilaa pidetään pakolaisten kotimaissa jatkuvana tilanteena, jolloin paluu on mahdotonta. Näin siksi, että EUlla ei ole mitään itsenäistä tahtoa saada sotia loppumaan ja Wahingtonin hallitus ja EUn pankkiirit eivät edes toivo sitä.

Suomen hallitus ei näe sitäkään, että EUn ainoa tarve pankkiirien johtamana yrityksenä on saada kaikki maat ylivelkaantuneiksi js siten kansallisomaisuudet pankkiirien omistukseen halvalla. Mitä enemmän maahantunkeutujia saadaan levitetyksi Eurooppaan sitä nopeammin voivat pankkiirit ostaa Euroopan hallintaansa. Kaikkein parhaita ostokohteita ovat esim vesilaitokset ja sähkoverkot, koska niillä on monopoliasema. Tarjottava hinta voidaan nostaa niin korkeaksi, että yksityiset myyjät eivät epäroi hetkeäkään. Valtion ja kuntien omistama laitos on vielä helpompi ostaa, perusteena hetkellinen kunnan veroprosentin noston estäminen. Pankkiirien ostettua kuntalaiset maksavat moninkerroin enemmän näistä hyodykkeistä.

Kuitenkin koko pakolaisrevohka on seurausta EUn Natomaiden tukemasta USAn sotapolitiikasta, jonka mukaan USAn sotilaalliset hallitusten vaihdokset terrorismin vastaisen sodan nimissä olivat oikeutettuja. Ongelmaksi muodostui, että EU vasallina ei voinut tehdä mitään stabiloidakseen tilannetta ja USA luotuaan useita jihadistisia terroristiliikkeitä jätti nämä maat heidän riitelynsä kohteiksi, osin sotimaan USAn puolesta Assadia vastaan Syyriassa ja osin sotimaan USAn asettamaa siiahallitusta vastaan Irakissa. Tärkeää oli saada syntymään jatkuvia sotatilanteita, joilla varmistetaan sota-teollisen kompleksin jatkuva tuotanto ja rahoitus.

Tuntuu siltä, että hallituskolmikkomme kaikki jäsenet kilpailevat kuka parhaiten edesauttaa pankkiirien vaurastumista. Kataisen saavutuksia on vaikea ylittää, mutta tavoitteena lienee päästä nokkimaan paremmin palkattuihin poytiin. Muuten tätä Suomen alasajoa jatkuvana lisävelkaantumisena en pysty ymmärtämään. Soinikin lienee jo unohtanut Maisterisjätkässä kirjaamansa ajatuksen: Suomea viedään kohti pimeyden ydintä yhä pitemmälle menevää yhdentymistä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s