Kirjoitukseni Tuula Malinin kirjoitukseen Rauhan raja-asemalla 25.1 sekä vastineeni Katuvan kommenttiin, joka näyttää olevan eliminoitu

SeppoKalevi

Yksikään muu maa ei ole hyokkäillyt ja tuhonnut niin aktiivisesti eri maita kuin Amerikan Yhdysvallat, joka käyttää Natoa tarpeidensa mukaan ja politiikkansa mukaisesti pyrkii heikentämään Venäjää, jakamaan sen edelleen pienempiin osiin ja ennen kaikkea alistamaan sen omaksi vasallikseen.

 

Kongressin päätos H.RES. 758 on kutakuinkin kongressin valtuutus Obamalle hyökätä Venäjän kimppuun. USAn vaikeus on siinä, että se ei ole vielä saanut eurooppalaisia riittävän valmiiksi sotaan. Ei haluaisi yksin sotia ydinvaltiota vastaan. Suomalaiset natointoilijat on asia erikseen.

 

Et suinkaan luule, että USAlla olisi kaksi eri sotajoukkoa, toinen kaikkia sotia varten ja toinen Naton sotia varten. USAn politiikkaan kuuluu myöskin pienet sodat eri puolilla maailmaa kaataakseen hallituksia, jotka ovat eri mieltä Washingtonin hallituksen kanssa. PNAC asettaa tavoitteeksi myöskin pari laajempaa sotaa, joiden kohteetkin ovat selvät, Venäjä ja Kiina.

 

Suomi on allekirjoittanut sopimuksen Naton kanssa, jonka mukaan he voivat halutessaan tulla Suomeen ja silloin Suomi on sitoutunut alistamaan armeijansa Naton komentoon.

Katuva

25.1.2016 klo 13:51 Tässä taas yksi SeppoKalevi esittelee ”ylösalaista” propagandaansa mielestäni. Sanomassa on pahis (USA) ja hyvis (Venäjä). Todellisuudessa tilanne lienee taas ”ylösalaisin”. Vain yksi esimerkki: USA:ssa voinee kadun tallaaja sanoa = Obama on muslimi, joutumatta heti telkien taakse. Voiko Venäjällä (uskaltaako) kukaan sanoa mitään poikkipuolista pääoligarkki Putinista pelkäämättä henkilökohtaista koskemattomuuttaan? USA:ssa on raskas oikeuslaitos, avoin kuitenkin, Venäjällä oikeuslaitosta niin kuin vapaassa yhteiskunnassa se ymmärretään, ei ole. Venäjällä voi ihminen yhtäkkiä hävitä ikiajoiksi. Venäjällä oligarkit ja mafia voi ryöstää yrityksen keskellä päivää: johtajalle ja omistajille sanotaan, joko sovussa lähdet tai kuula kalloon. Loputon vaino ja ahdistus ja pelko.

Katuvalle vastaukseni näyttää tulleen eliminoiduksi. Kirjaan sen tänne

Ei selityksesi muuta sitä tosiasiaa, että USA on tällä vuosituhannella ollut ylivoimaiseti suurin pahis. 1991 Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen jenkkien neokonservatiivit pelästyivät pahasti. Heidän hellimänsä sotilas teknillinen kompleksi, joka käytti valtavasti rahaa sotien valmisteluihin, uhkasi jäädä pienenevien budjettien kohteeksi. Heille tuli kiire loytää uusia uhkia, jotta sotateollisuuden toimintaedellytykset säilyisivät vähintään entisinä.

 

1992 neokonservatiivit loivat ensin Wolfowitzin doktriinin, jonka ydin on siinä, että Venäjä muodostaa suurimman uhan maailmassa ja sen vuoksi se täytyy pitää pienenä ja heikkona. Tämän perusteella Clinton aloitti Naton levittämisen kohti Venäjän rajoja ja tätä levitystä ovat molemmat presidentit sen jälkeen harrastaneet.

 

Ohjelmaan tuli jo Clintonin aikana Irakin presidentin Saddamin vaihtaminen, mutta Clinton ei vielä loytänyt perusteita aloittaa sota. 2001 kaksoistornien tuho tuli kuin tilaustyonä neokonseratiiveille. Jo seuraavana päivänä he totesivat, että nyt on motiivi hyokätä Irakiin. Ja kuukauden sisällä USA oli laatinut suunnitelmat, joita Kenraali Wesley Clark paljasti muutamaa vuotta myohemmin. Vaihtaa sotilaallisesti hallitukset seitsemässä maassa seuraavien viiden vuoden aikana.

 

Kaksoistornien tuhon seurauksena he saivat myoskin aloittaa ikuisesti kestävän sodan terrorismia vastaan. Koska terroristeja vastaan on vaikea taistella, he totesivat, että ainoa toimiva tapa on kaataa hallituksia ja vaihtaa ne heidän toiveisiinsa sopiviin. Pienimuotoisemmin he olivat jo organisoineet vallankaappauksia ja sisällissotia Amerikoissa Reaganin aikana ja todenneet, että niiden seurauksena syntyi jatkuva pakolaisvirta kohti Amerikkaa. Siellä on näiden lisäksi meksikolaisia laittomina siirtolaisina, jotka Obama pyrkii laillistamaan, jo yli 10 miljoonaa.

 

Kokemus osoitti, että Eurooppa saadaan paemmin tottelemaan uuden maailmanjärjestyksen tavoitteita viemällä sinne miljoonia arabeja ja afrikkalaisia, jotka sotien tuloksina joutuvat kodittomiksi. Voit kiittää ”hyviksien” amerikkalaisten sotahaluja ja sotaintoa kaikista viimeaikaisista maahatunkeutujaporukoista. Jos jenkkien suunnitelmat pääsevät loppuun asti toteutmaan, niin maahantunkeutujia tulisi Suomeenkin olemaan lähelle Kataisen kaavailemaa 1,8 miljoonaa. Katainen epäili näin suurten lukujen epätodennäkoisyyttä. Hänelle ei varmaankaan kerrottu koko suunnitelmaa. Tämänhetkinen suunnitelma on 10 vuodessa 18 miljoonaa maahanmuuttajaa Eurooppaan. EUn johdon täytyy tosin vähän terävoityä, jotta homma sujuisi.

 

Sodat eivät tule loppumaan niin kauan kuin maailmasta loytyy ryhmiä, jotka vastustavat USAn oikeuksia määrätä miten lakeja luetaan. Amerikan sotilaallisen hegemonian tulee halltita koko maailmaa, ohjeena PNAC.

 

Pienimuotoisia sotia varten he loivat aluksi Al Qaedan sotimaan Venäjää vastaan Afganistanissa. Kuinka ollakaan, niin Osama bin Laden julisti jihadin USAlle. Sitten he loivat ISISin sotimaan puolestaan Assadia vastaan. Mutta heillä on kuppi kaatunut käsistä ja nyt joutuvat sotimaan myos ISIStä vastaan, tosin vasta Venäjän tultua areenalle.

 

Reaganin mukaan Neuvostoliitto oli pahis koska se oli ateistinen valtio. Tänä päivänä Obama julistaa, että Amerikka ei ole enää kristillinen valtio. Tämä epäkristillisys on nykyisen amerikkalaisen ja eurooppalaisen humanismin ”voittokulkua”, mikä vallitsevana valtauskontona tulee johtamaan turmioon. Putin puolestaan johtaa kristillistä maata. Vallanvaihto idän ja lännen välillä on tapahtunut.

Neokonservatiivit hallisevat USAn ulkopolitiikkaa.

 

Ja tätä porukkaa suomalaisten pitäisi palvoa ja totella. Meidän pitäisi pysyä näiden sotakiihkoilijoiden toiminnan ulkopuolella. Sanoa irti isäntämaasopimus, joka ei ole mitään muuta kuin puhdas alistumis- ja antautumissopimus Natolle.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s