Kommenttini Kalle Isokallion Iltalehden blogiin Joukko-oppia

Aulis lopettaan puheenvuoronsa tyylikkäästi kamelin taluttajista. Syyria on tuottanut älyllisesti loistavan yksilon parantamaan USAn taloutta. Applen menestyksen takana oli luoja ja kehittäjä Steve Jobs, joka etnisesti oli Syyrian arabi.

 

JWave toivoo IMFn tulevan korjaamaan Suomen taloutta. IMFn historia kertoo toisenlaisesta totuudesta. IMF on Amerikan käskyläinen ja sen tehtävä on ensisijaisesti varmistella, että mitään pankkiireilta saatua rahaa ei saa vähentää, vaan kaikki täytyy pennilleen maksaa. Vaatimuksesta seuraa kaiken mahdollisen valtion omaisuuden yksityistäminen. Se varmistaa maan laillisen kansallisomaisuuden ryostämisen pankkiirien haltuun. Tapahtuu parhaillaan Kreikassa ja Ukrainassa.

Stephen Lendman on kirjoittanut artikkelin otsakkeella ”Gloomy Putin World View Comments”. Hänen käsityksensä Putinista on aivan erilainen kuin Washingtonin propaganda kertoo. Hän yhtyy Putinin käsitykseen, että Euroopalla ei ole mitään omaa tahtoa idän/lännen välisissä suhteissa vaan taipuu aina Washingtonin tahtoon. Eri mailla ei ole minkäänlaista omaa suvereenisuutta. USA haluaa EUn olevan pieni käsikassara, jonka tehtävä on vain tukea Amerikan hegemonian levittämistä. Heiltä unohtuu, että yksinapaisen maailman aikakausi on jo ohi.

 

Eikohän tämä Suomenkin täydellinen alistuminen USAn tahtoon kaikessa ole suurin este järkevän politiikan tekemiselle. USA vaatii meitäkin rikkomaan välit Venäjän kanssa ja Suomen johto tottelee sokeasti. Jo parin edellisen vaalikauden aikana hallituksen toimintaohjelmatkin on laatinut amerikkalainen globalismia kannattava yritys.

 

http://sjlendman.blogspot.fi/

Sakalainen poliitikko Oskar Lafontaine on tyytymäton USAn sortoon Euroopan taloudessa ja käyttää Victoria Nulandin termejä: ”F**k U.S. Imperialism!”. Hän syyttää Yhdysvaltoja sen harjoittamasta Venäjän vastaisesta politiikasta, joka on synnyttänyt uuden kylmän sodan ja siten vaurioittanut vakavasti Euroopan taloutta.

http://www.armstrongeconomics.com/archives/34051

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s