Kommenttini Jaana Pelkosen iltalehden blogiin ”Turvallisuudesta ei voi tinkiä”

Suurin sodan uhka Suomelle tulee lännestä. USAn neokonservatiivien hallitsema hallitus on jatkuvasti synnyttänyt sotia eri puolilla maailmaa. Terrorismin vastaisen sodan nimen varjolla on aloitettu lukuisia sotia sellaisia valtioita vastaan, jotka eivät ole sokeasti totelleet kaikkia USAn haluamia asioita.

USA haluaa Amerikan hegemonian hallitsevan kaikkialla. Venäjä ja Kiina eivät tule hyväksymään kutsua tulla USAn vasalleiksi ja EUnkin ponnistelut sen saavuttamiseksi ovat turhia. Siten on nähtävissä sota syttyväksi USAn ja Venäjän sekä USAn ja Kiinan välillä niiden kaikkien muiden sotien lisäksi, joita uuskonservatiivit haluavat käydä erilaisia pikkuvaltioita vastaa. Ja Venäjä on jonossa odottamassa vuoroaan. Ja eliitin omistama yksityinen sotateollisuuskompleksi tarvitsee aseiden myyntiä tuottaakseen voittoa.

USA on valmistellut hyokkäystä Venäjälle jo Wolfowitzin doktriinin luomisesta vuodesta 1992 lähtien. Jeltsinin toimiessa Amerikan oligarkkien eduksi asiat etenivät rauhallisesti, mutta Putin palautti Venäjän kansalle omanarvon tuntua ja sai sen myoskin vaurastumaan, niin ettei kaikki raha katoa lännen korporaatioiden taskuun. Natoa on USAn toiveitten mukaan laajennettu koko ajan ja konkreettiseksi muodostui sodan uhka USAn aktivoidessa Ukrainan valloituksensa. Alkupanoksena oli 400 miehen palkka-armeijan lähettäminen maahan ja senkin tukemana merkittävän dollarivoitelun lisäksi syntyi aseellinen vallankaappaus ja amerikkalaisten valitseman hallituksen nimitys.

Solzenitsyn on vuosia asunut Amerikassa, joten hänen ajatuksensa amerikkalaisille ovat hyvin tutut. Hän kuvasi Ukrainaa seuraavin sanoin vuonna 1998: ”Jumala auttakoon Ukrainaa menestymään itsenäisyyden tiellä. Mutta se virhe, joka tulee vaikuttaman tapahtumien kulkuun, on nimenomaan tämä yleton ahneus alueisiin,jotka eivät olleet koskaan kuuluneet Ukrainalle ennen Leniniä… Krimi ei kuulunut näihin alueisiin vaan oli aikoinaan ukrainalaisten päällikoiden junailema siirto, jota Jeltsin ei uskaltanut käsitellä huolimatta kansan ännestyksestä. Krimin perusteella asetettu taloussota on täysin järjeton. Venäjä ei tule siitä koskaan luopumaan ainakaan ilman maailmansotaa. Kärsijoinä on ennen kaikkea Suomi ja vain siksi, että haluamme uskoa kaikki Washingtonin valheet.

Oli hyvin helppo houkutella Kiovan venäläisvihamielisiä ukrainalaisia kansalaissotaan tuhoamaan venäläisvähemmistoä ja siten hankkimaan kyseiset maa-alueet lännen ryoston kohteiksi. Salattuna toiveena oli saada Venäjä hyokkäämään Ukrainan kimppuun ja siten saada Euroopan maat sotaan Venäjää vastaan sen lisäksi, että uusi hallinto oli täysin valmis antamaan Krimin tukikohdan Naton käyttoon. Yksinään USA ei rohjennut vielä aloittaa sotaa. Onneksi Eurooppa ei vielä eksynyt USAn harhoihin. Putin osoittatui olevan Forbesin valinnan ”Vuoden Mies” arvoinen torjuttuaan USAn yritykset aloittaa sota.

Allekirjoitettuaan antautumissopimuksen Naton kanssa Suomi antoi valtuudet USAlle koska tahansa sen niin päättäessä tulla joukkoineen Suomeen, jolloin Suomen armeija palvelee Naton joukkoja. Tämä olisi sietämäton tilanne Venäjälle, jonka kanssa on edelleen voimassa yhteistoimintasopimus, jonka mukaan Venäjä auttaa Suomea torjumaan odotettavissa olevan vihollisen hyokkäyksen. Amerikkalaiset joukothan olivat jo talvella Lapissa totuttelemassa Muurmanskin valloitussotaan. Tämä isäntämaasopimus varmistaa Suomen joutumisen taistelukentäksi USAn ja Venäjän välisen konfliktin aikanaan toteutuessa. Sopimus pitäisi irtisanoa mahdollisimman pikaisesti. Mitään turvaahan se ei anna, mutta sotaan joudumme. Nato sopimus sinänsä varmistaisi sotaan joutumisen ensi iskussa, koska Muurmansk olisi väistämättä USAn ensi tavoitteita. Ainoa turvallinen tapa toimia on pysyä erossa Natosta.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s