Suomi on antautunut pankkiirien vedätykselle!

Kuka vaatii, että Kreikan tulee säilyä Eurossa ja EUssa. Pääpukari on USA, joka pitää Eurooppaa itselleen alistettuna vasallina. Koko Euroopan täytyy yksimielisesti totella Washingtonista tulevia ohjeita. Nykytilanteessa hallitsevin ohje on, että Europan ja Venäjän väliset kauppasuhteet pitää minimoida. Potentiaalinen Venäjä-suhteen tuhoamisen estäjä on Kreikka ylivelkaisuutensa johdosta. Tämän vuoksi Euroopan täytyy sitoa Kreikka euroon kaikin mahdollisin keinoin.

Erityisesti Saksan tulee hoitaa asiat niin, että Kreikka ei lipsahda Venäjän vaikutuksen alaiseksi. Merkelin ykkostehtävä on totella USAn ohjeita, koska Obaman mukaan Saksa on edelleen miehitetty maa ja sen ulkopolitiikan tulee noudattaa voitajavaltioiden, USAn ja UKn ulkopolitiikkaa.

USAn ulkopolitiikkaa puolestaan säätelee keskupankkijärjestelmä. Keskuspankkijärjestelmän kannalta Putin on vihattavin henkilo yksinkertaissti siksi, että vuoteen 2006 mennessä Putin oli maksanut kaikki Rothschildin lainat ja siten vapauttanut maalleen rahapolitiikan itsenäisyyttä. Tästä syntyi USAn aktiivinen propgandasota Putinia ja Venäjää vastaan.

Keskuspankkijärjestelmän tärkein tehtävä on tehdä kaikista maista ylivelkaisia ja siten pankkiirien tahdottomia orjia. Velkaisuuden noustua kestämättomälle tasolle pankkiirien on helppo vaatia kaiken kansallisomaisuuden myyntiä yksityisille sijoittajille. Tänään tämä tapahtuu Kreikassa ja Ukrainassa. Jatsenjukin tavoite myydä 1200 ukrainalaisyritystä USAhan velkojan vaatimuksesta on vielä Suomessa keskustelematon asia.

Tien päässä on korporaatipohjainen pankkiirien hallitsema maailma, jossa kansallisvaltiot on eliminoitu. Tätä kansallisvaltioiden eliminointia tehostetaan aktiivisella afrikkalaisten haalimisella Eurooppaan. Korporaatioiden mahtiasemaa haetaan TPP ja TTIP ’vapaakauppasopimuksilla’, joita lakeja rakennetaan USAssa ainoastaan suuryritysten kanssa ja kongressi saa päättää ainoastaan lain hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Euron isä oli BISin, keskuspankkien keskuspankin johtaja aloittaessaan euron luomista. Siihen on siten saatu mukaan kaikki elementit, joita tarvitaan maailman pankkijohtoiseen hallintaan pääsyyn, kuten euro on peruuttamaton.

Kreikan tukemista täytyy jatkaa niin kauan kunnes kaikki velat on saatu siirretyiksi pankeilta eri maiden veronmaksajille. IMF kuuluu näihin pankkeihin jonka lainat pyritään myos siirtämään veronmaksajien syliin.

Mitä tekee Merkel. Washingtonin tahto on, että Merkel hoitaa rahankeruun. No, Merkel jatkaa puhumistaan, että solidarisuuden perusteella tukia täytyy jatkaa. Suomen johtajat eivät suostu näkemään asioita. Viimeinen toivo oli Timo Soini, joka julisti, että hän ei halua olla rintamakarkuri. Tähän asti kaikki muut puolueet ovat toimineet rintamakarkureina yhdessä pankkiirieliitin kanssa ja Soini erehtyi terminologiassaan yhtyessään näihin Suomen tuhoajiin. Koko EVM systeemi on vastoin EUn perustuslakia, jonka mukaan kaikkien maiden pitää hoitaa raha-asiansa omin päin. Kunniattomuuden huippu on rikkoa perustuslaki, jonka pitäisi suojella jäseniä, ja rikkomisen seurauksena tuhotaan kansamme omaisuutta. Suomen ei olisi pitänyt hyväksyä tällaista pankkiirien pelleilyä.
Suomi jatkaa Kreikan tukemista loppuun saakka, koska Suomi kumartaa Washingtonin toiveille enemmän kuin millekään muulle. Johtajamme tietävät, että Washington haluaa sekä Suomen, että Kreikan säilyvän eurossa. Tuloksena kansallisomaisuutemme häviäminen ulkomaisten sijoittajien taskuihin ja Suomen raju koyhtyminen. Venäjä sai kiellon ETYJ kokoukseen USAn vaatimuksesta vaikka EUn säännot sallivat heidän kutsumisensa matkustuskiellosta huolimatta.

Poliitikkojen yhteisrintaman ollessa pankkiirien puolella kestää vain pienen hetken ennen kuin eläkevarantomme on siirretty pankkiirien käsiin. Suomen puolella ei ole juuri ketään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s