Amerikasta kuuluu omantunnon ääni

Aivan kuten Karl Marx julisti, että historia on valinnut proletariaatin, uuskonservatiivit julistavat, että historia on valinnut Amerikan. Aivan kuten natsit julistivat ”Deutschland uber alles”, uuskonservatiivit julistavat ”America uber alles”. Syyskuussa 2013 Obama julisti YKn edessä ”Uskon, että Amerikka on poikkeuksellisen hyvä”.

Saksan poliittiset johtajat samoinkuin UKn , Ranskan ja koko Euroopan, Kanadan , Australian ja Japanin johtajat uskovat myos, että Amerikka on poikkeuksellisen hyvä, mikä tarkoittaa, että amerikkalaiset ovat parempia kuin he itse ovat. Siksi nämä maat ovat USAn vasalleja. He hyväksyvät huonommuutensa poikkeuksellisen maan – USAn – edessä ja seuraavat sen johtajuutta.

On epätodennäkoistä, että kiinalaiset ajattelisivat, että valkoihoiset olisivat poikkeuksellisia muuta kuin heidän vähäisessä määrässään. Eivät venäläisetkään usko, että amerikkalaiset ovat poikkeuksellisia. Putinin vastaus Amerikan ylivoimaisuuden puheisiin oli: ”Jumala loi meidät samanarvoisiksi”. Hän lisäsi vielä ”On äärimmäisen vaarallista saattaa ihmiset uskomaan, että he ovat poikkeuksellisen erinomaisia.

Jos Amerikka on poikkeuksellisen hyvä, niin muut ovat alempiarvoisia ja heidät voidaan pelotella alistumaan tai pommittaa unohduksiin. Poikkeuksellinen maa on kaikkien muiden yläpuolella ja siksi sen ei tarvitse olla huolissaan siitä miten se kohtelee muita. Tämä lienee syynä siihen että Washingtonin sodissaan murhaamat, silvotut ja kodeistaan pakoon ajetut miljoonat ihmiset 8 maassa viime vuosina eivät ole saaneet aikaan minkäänlaista tuomiota Washingtonia kohtaan vaan vasallit mielistellen pysyvät tiukasti Washingtonin kannalla.

Sen sijaa Venäjää ja Irania, jotka eivät ole sotilaallisesti likimainkaan Amerikan aggressiivisuuden kaltaisia esitetään mediassa uhkana ja tuomitaan.

Äskettäin suuri EU parlamentin puolue EPP julisti, että Venäjän aggressioiden torjumiseksi EUn tulisi julistaa valmiutensa ydinsotaan. Perusteena väitetyt Venäjän sotilaalliset hyokkäykset Ukrainaan ja väitetyt Putinin kaavailut Neuvostoimperiumin uudelleen perustamisesta.

Venäjän hallitukselle täytyy olla masentavaa todeta, että EU pitää parempana ydinsotaa kuin Washingtonin propagandan kyseenalaistamista. EPP puhuu Washingtonin puolesta eikä Euroopan puolesta.

EPPn varapresidentti Puolan Jacek Saryusz-Wolski osoitti, kuka on todellinen aggressoija julistaessaan: ” Aika puhua ja taivutella Venäjää on ohi. Nyt on aika kovalle politiikalle.

Euroopan Parlamentti on suureksi vaaraksi planeetan elämälle. Onko realistista edes ajatella , että Venäjä suostuisi tulemaan Washingtonin jalkavaimoksi.

http://www.paulcraigroberts.org/2015/04/27/insanity-grips-western-world-paul-craig-roberts/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s