Paul Craig Roberts paljastaa jälleen USAn ongelmia: Totuus on Washingtonin vihollinen.

Washingtonin ongelma on, että vaikka se kontrolloi lehdistoä ja TVtä kotimaassa ja vasallimaissa – Euroopassa, Kanadassa, Australiassa, Ukrainassa ja Japanissa, niin se ei pysty kontrolloimaan internettiä kuten tätä tai sivustoja kuten RT ei- vasallimaissa. Seurauksena on, että Washingtonin valheita paljastetaan ja seurauksena luottamus presstituutin (yhdistelmä sanoista press ja prostituutti) kertomuksiin heikkenee. Siten Washingtonin agendat, jotka perustuvat valheisiin laskettelevat luikuria.

Seurauksena Hillary Clinton, Ed Royce jne ovat alkaneet valitella, että Washington häviää informaatiosodan. Suuria summia veronmaksajien rahaa käytetään nyt taistelemaan totuutta vastaan. Kuinka temppu tehdään – yksinkertaisesti määritellään totuuden puhujat terroristeiksi. Siis verrataan RTtä ja toisin ajattelevia nettikirjoittajia islamisteihin tai Nigerian Boko Haramiin.

Kiertoilmaisuja suositaan. Jos Washington haluaa saada kampanjatukirahoja vaaleja varten sotateollissukompleksilta, he kertovat , että ameikkalaisia täytyy suojella vaaralliselta viholliselta aloittamalla sota. Jos he haluavat edistää Amerikan talous- ja energiaimperialismia, se tehdään vapauden ja demokratian levittämisen nimissä. Jos halutaan estää sellaisen maan kuin Venäjän kehittyminen, niin maata verrataan yhtä pahaksi kuin Ebola tai ISIS. Puhdasta demonisointia.

Noam Chomskyn mukaan Washington pitää kaikkea informaatiota, joka poikkeaa heidän propagandastaan sietämättomänä.

Jokaisesta toisinajattelijasta talletetaan jo tai tullaan myohemmin tallentamaan laajat tiedot nettikäyttäytymisestä ja kommunikoinneista. Halliburton rakentaa lisää keskitysleirejä ja ei tunnu kiinnostavan ketään, mitä varten. Yleisesti ajatellaan, että niihin tullaan panemaan henkiloitä, joita pidetään epäluotettavina. Monien mielestä tällaisia henkiloitä ovat kaikki, jotka eivät usko Washingtonin valheisiin.

Washington on jo osoittanut riippumattomuutensa perustuslaista ja voi vapaasti pidättää, kiduttaa ja tuomita kansalaisia nostamatta syytteitä. Militarisoitua poliisia on jo opetettu pitämään kansalaisia uhkana.

Washingtonin mielestä totuus on maalle suurempi uhka kuin Ebola, Venäjä, Kiina, terrorismi ja ISIS yhteensä. Ja tätä Washingtonin mielipidettä monet amerikkalsaiset eivät ole vielä oivaltaneet.

Tällä vuosisadalla Washington on tappanut, silponut ja ajanut pois kodeistaan miljoonia ihmisiä kahdeksassa maassa ja johtanut maan tielle sotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan ja pitää totuutta maan suurimpana uhkana.

http://www.paulcraigroberts.org/2015/04/21/truth-washingtons-enemy-paul-craig-roberts/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s